Voordelen

» Voordelen
» Ervaringen

 

Links

De Meerkoet Bree
» SwimTrack
» Website

Zwem- & Poloklub Budel (NL)
» SwimTrack
» Website

Zeester-Meerval (NL)
» SwimTrack
» Website
PHP LogoMySQL Logo

Ervaringen van gebruikers

Ivo Nullens (Zwem- en Poloclub De Meerkoet Bree):
"Sinds maart 2005 maken wij als eerste Belgische club gebruik van SwimTrack. De reacties van competitiezwemmers, trainers en ouders zijn overweldigend positief. Het was alsof iedereen op iets dergelijks zat te wachten. Het vullen van de database (bijna 12.000 tijden) is rimpelloos verlopen. De elektronische uitslag van het programma TopSwim is in een handomdraai verwerkt in SwimTrack. Wij kunnen het programma ten zeerste aanbevelen aan alle Belgische clubs en de zwemfederaties. Voor de prijs moet men het alleszins niet laten."

Guido Kauffmann (Zwem- & Poloklub Budel, Nederland):
"Ik vind het geweldig dat onze versie van SwimTrack naadloos in onze huidige website past. En het is fijn om te zien dat elk foutje (al wordt deze door mijzelf gemaakt) erg snel opgelost wordt. De kosten zijn voor een kleine vereniging als de onze niet hoog, zeker niet als je ziet wat we er voor terug krijgen."

Peter de Groodt (Zeester-Meerval, Uden, Nederland):
"Het bijwerken van uitslagen gaat echt supersnel: ik heb nog geen minuut nodig om een uitslag aan SwimTrack toe te voegen. Hierna krijg ik een keurig mailtje met de nieuwe clubrecords en is het overzicht van behaalde limieten van onze zwemmers helemaal up-to-date."